İzleyiciler

27 Nisan 2011 Çarşamba

2011 Trend / Güneş Gözlükleri

Dior'un kataloğuna şöyle bir bakarsak bu yazın ne kadar çılgın geçeceği belli, tabi eğer siz de benim gibi bir klasiksever değilseniz. :)


Kıyafetler gibi, ojeler gibi güneş gözlükleri de çok canlı bu yaz. Retrolar, cat eye modeller, puantiyeler, iri çerçeveler, neon renkler... Yüzünüze en çok yakışan modeli seçtikten sonra kılık kıyafetiniz yetmez gibi birde gözlüğünüzle fashionista olabilirsiniz :)





25 Nisan 2011 Pazartesi

Abiye Mevsimi Yaklaşıyorrrr !

 Düğün dernek, mezuniyet, açılışlar ve kokteyllerin tam zamanı değilse de henüz o zaman yaklaşmak üzere.
 Kıyafet almak için acele mi etmeli(sezon öncesi daha uygun fiyatla bulunabilir) yoksa herkesin  kıyafetine
 şööyle çaktırmadan bir bakıp öyle mi karar vermeli bu iş tam bir muamma. Gece kıyafeti, trendler, modeller
 bir yana abiye alırken dikat edilmesi gereken en önemli şey vücut tipimiz, ten rengimiz ve boyumuzdur.
 >>Peynir gibi birinin açık renk hele pullu parlayan modeller giymesi ortaya nur topu görüntüsü çıkartabilir.
 >>Kısa boylularımız uzun, kuyruklu modeller değil, mümkünse mini boylar tercih etmeli.
 >>Dekoltelerin hepsi birarada verilirse bayağı bir görüntü ortaya çıkabilir.
 >>Basen veya belde kilo problemimiz varsa göğüs altından kemerli, valonlu şifon destekli elbiseler tercih
     edebiliriz. Yok ama ince belliysek, vücut kıvrımlarımız da ortaya çıksın istiyorsak deniz kızı Eftelya gibi
     salınalım, o halde balık elbiselerden tercih edelim.
 >>Derisever biriysek yaz mevsimi olmasını yadırgamadan deri elbise tercih edebilir, böylelikle son derece
     vamp bir görüntü elde edebiliriz.
 >>Esmer tene pembe, turuncu, sarı renk elbiselerin çok yakışacağını ama siyah elbiseninde her zaman
     asalet taşıdığını unutmayalım.

     Benzer modeller tercih etmeniz için elbise modelleri, renkleri şu şekilde ;






Ben elbisenin abartısız, ancak takılar, ayakkabı ve saçla kendini göstermesi gerektiğine inananlardanım. Ama solaryum desteğiyle bronzluğu yakalarsam şayet, kesinlikle ilk kolajdaki elbiselerden tercih ederdim :)
   

DIY / Ben Ne Giydim ?

   Size çok basit bir 'Do It Yourself' Projesi..
   İhtiyacımız olan tek şey düz bir body, 2 parça ve rengi tamamen size kalmış olan kumaş parçaları.


Kalp şeklinde kestikten sonra fon olmasını istediğimiz kumaşı, tam göğüs kısmına denk gelecek şekilde dikiyoruz. Ben yamuk kalp şeklinde yaptım ve uç kısmını sivri bırakmayıp kestim. Daha sonra leopara çok yakıştığını düşündüğüm pembe parçaları 30 cm uzunluğunda 2-3 cm eninde kesip, aynı boyutta leopar bir parçayla ördüm. Bu örgüyü ne yapacağımı epey düşündükten sonra, ikiye katlayıp sol kısma diktim. İşte bu şekilde :)



Altına Zara'dan aldığım neon pink eteğim ve Stradivarious oxfordlarımı giydim. Ortaya böyle bir görüntü çıktı :)


Telefonla çekildiği için fotoğraf pek hoşuma gitmed bu yüzden yüzümü kesmeyi tercih ettim.
Hem kolay, hem de işlevsel bir üst istiyorsanız bir deneyin derim :)

22 Nisan 2011 Cuma

Bu Renkleri Bu Yaz Daha Çook Göreceğiz

  Bugün uzun aradan sonra nisan kendine gelir gibi oldu, şööyle bir titredi sallandı kendisinin bahar ayı olduğunun farkına vardı. Hava kötüyken hele bir de bloglar kapalıyken duvarlara konuşuyor gibi oluyor insan, bir şey yazası gelmiyor. Şahsen benim öyle oldu. Güneş biraz olsun yüzünü gösterince içim kıpır kıpır oldu, okula da gidip gelince bu güzel havada resimlere bak bak doyamadım. Yakında ne giydim postları da yapmak istiyorum, sadece cıvıl cıvıl giyinip fotoğraf çektirmek için güneşli günler istiyorum. Şimdilik zaten alıştığımız neon renklere daha da sempatimiz artsın diye bu resimleri paylaşmak istedim. Portakaldan, güneşten, çimenden ilham aldık sizler için yarattık :))







  :))

via:harpersbazaar.com

Evosangels Nisan Yazım :)


Havalar gitgide ısınıyor,bahar yüz göstermeye başladı. Biz güneş meraklıları kışlıkları çoktan kaldırmaya başladık..Etraf renkleniyor,bahar/yaz koleksiyonları raflarda çoktan yerini aldı. Baktıkça içimiz ısınıyor,çoğu zaman indirimleri bekleyemeden alıyoruz yeni sezondan birkaç parça çünkü çok canlılar,çok güzeller..Her yer mis gibi bahar kokuyor!Vitrinlerde neon renkler ;mor,saks mavi,yeşil,turuncu,pembe ve kırmızı hakim.Riskli renkler olmakla beraber çok eğlenceliler.Dore ve lame her sezon olduğu gibi bu sezonda da revaçta olacak.Ve diğer bir trend baştan ayağa aynı renk giyinmek.Kesinlikle göz yormayacak aksine bu bahar bütün gözler buna alışacak.

                Sezon önerilerinden sonra tekrar dönelim bahar moduna..

Baharla beraber gece hayatı daha da hareketlenir.Kışın dinlendiğimiz parçalar bile yazın daha anlamlı oluverir.Partiler kapıyı çalar,eğlence hayatı renklenir..Hatta yavaş yavaş düğün davetiyeleri gelmeye başlar.Şıklık yapışı yine startını verir.Her şeyden önce çoğu zaman bize yük olan montları kazakları üstümüzden atıp,incecik tiril tiril giyinmek bizi büyük bir külfetten kurtarır aynı zamanda montların içine sakladığımız kıyafetlerimizi direkt olarak insanların beğenisine sunar.Tabii bununda avantaj mı dezavantaj mı olduğu tartışılır J
  Partiler hepimizin stres attığı aynı zamanda podyum niteliği taşıyan etkinliklerdir..Partinin en şık kızı olma yarışı eğlencenin yarışması gibidir.Elbiseleriyle salınır herkes ve herkesin gözü birbirinin üstündedir özellikle bayanlar arasında.Gitmeden önce giyilmeyi düşünülen elbiseler ve parti sonrası kritikler de işin cabasıdır.Dolabımızda olmasada en azından benzeri için kombinler ve renk önerileri hazırladım bu ay için.Şöyle bir göz atalım derim J
  
Kırmızı ateşi :
Dikkat çekmenin en basit yoludur kırmızı renkler..Eğer direkt olarak değil de kırmızıya ayrıntıda yer verenlerdenseniz o zaman aksesuar ve ayakkabı tercihini kesinlikle kırmızıdan yana kullanmalısınız.Böylelikle ne kadar sade bir elbise giymiş olursanız olun,gözler üstünüzde olacaktır.Ayrıca koyu renklerin kırmızıyı ne kadar sevdiğini söylemeden geçmeyelim.


Altınsever Olmak :
Bu yaz diğer bir trendin tümden aynı renk kombini olduğunu söylemiştim.Eğer sizde benim gibi bir dore severseniz,parlak görünümden hoşlanıyorsanız tercihinizi doreden yana kullanabilirsiniz.Üstelik dore ve lame gibi renklerin düğün/nikah/parti/kokteyl gibi her konsepte uygun olması elbisenin işlevselliğini artırır.



Siyahın Asaleti:
Trendler çok da umrumda değil ben bir siyah severim diyorsanız bu kombin tam size göre.Siyah ve beyaz uyumu her sezon şıklık sağlar ve kullanımı her zaman asalet göstergesidir.


Neon Trendi :
Ben bu sezon bu renklere tamamen göz koydum.İnsana kendini iyi hissettiren,enerjik renkler olduğu garanti.Sezonluk trend raporu takipçisiyseniz dolabınızda neon renklere yer vermelisiniz.Bu 2 kombini hazırlarken  Gucci defilesinden esinlendim.Renkler nefis,kıyafetler harika.Kulağa ilk etapta alışkın olmadığımız bir renk duyursada canlılığı seviyorsak neden turuncu giymeyelim ki? J


Leopar Avcısı :
En büyük ilham kaynaklarımızdandır vahşi doğa.Özgüven patlaması sebebidir bana göre.’’Tam bir dişi ‘’ görünümü sağlar.Ananelerden annelere,annelerden de bize geçen bir mirastır,hep de devam edecektir.Her ortama ayak sağlar leopar desen.Abartılmadığı ve dikkatli kullanıldığı zaman şıklığa şıklık katar,zerafet katar.


Parlement Gecesi :
Hem asil,hem şık,hem zarif..Sarışına da uygun esmerede..Payetli pullu elbiselerde en doğru renk tercihlerinden birisidir.Geceye güneş gibi doğarsınız partlement mavisiyle.Tabi bir de dekolte severseniz gecenin en cüretkar en şık bayanı sizsiniz demektir.Eğer kombindeki gibi bir elbise tercih edecekseniz aksesuarda sadelik tercih etmelisiniz.



Şimdiden iyi eğlenceler diliyorum J


21 Nisan 2011 Perşembe

Ünlüler de Pişti Olur :)

Bir şey pahalıysa kolay kolay kimse alamaz, gönül almak elbet ister, bütçe müsade etmez. Gider alırız mağazalardan daha uygun fiyatlı kıyafetleri, onu da herkesin üstünde görür sinirleniriz, hevesimiz kaçar. Herkes giydikten sonra bir şeyi ne anlamı var yahu ? En iyisi para vermeli kart cüzdan sermeli ortaya ki kimse de görmeyelim aynı şeyleri, Kızılay people olmayalım.
  Hadi canım ordan!
Bakınız ünlülerimiz çuvalla para döktükleri kıyafetleriyle nasıl pişti olmuşlar :)
Tabikii kime daha çok yakışmış, kim giymese daha iyiymiş karar bize ait :)

Jennifer Hudson ve Kim Kardashian Alexander McQueen apoletli üstleriyle çarpışıyorlar. Bence Kim dekoltesi ve topuz yaptığı saçlarıyla Jennifer'a göre kıyafeti daha iyi taşımış. Hudson'un içindeki o dantel şey bayağılaştırmış kıyafeti. 

Freida Pinto Vs. Paris Hilton. Bu Marchesa elbiseyi ben pek beğenmedim zaten. Paris krem Louboutin'leri giymekle daha iyi yapmış çünkü diğer ayakkabı biraz boğmuş elbiseyi gibi geldi bana. Üstelik Freida'nın elindeki çanta çok alakasız değil mi?

 Amber Heard ve Patti Stanger'in Dolce&Gabbana elbiseleri leoparı iri çiçek desenleriyle birleştirmiş, alt kısmı bandaj etekten oluşuyor. Ben gördüğüm an aşık oldum elbiseye ve bence ikisine de çok yakışmış.


Jessica Alba Vs. Selita Ebanks. Birinin narçiçeği veya ışıktan da o renk çıkmış olduğunu düşündüğüm, diğerinin kırmızı Valentino elbisesi sade, tek omuz ve fırfırlı detayları var. Tek el belde pozunu da vermişler ama bilemedim kime daha çok yakışmış.


Brandy ve Jennifer Stone, Karen Zambos Vintage Couture elbiseleriyle karşımızdalar. O bembeyaz, biraz da tombili bacaklara olmuş mu o elbise hiçç??

Emmy Rossum, Jessica Alba'yla pişti olmuş. Sebep Gerard Darel elbiseleri. Olurlar, abartılcak bir şey yok. Günlük hayat bu. :) İkisine de çok yakışmış derim ben.


Hanımların elbisesi Lipsy London. Zaten dekolteyi verince Adrienne Bailon da Kendra Wilkinson'da gayet seksi olmuşlar. Tam puan:)


Ben bir Jennifer Lopez hastası olduğum için değil ama adil olalım bu Chloé elbise daha dişi, daha sahibini bulmuş görünmüyor mu J.Lo'da ?? Üzgünüm Jennifer Hudson but you are dismissed!


Danie Ramirez ve Sofia Vergara'da pişti ünlülerimizden, hemde D&G elbiseleriyle. O nasıl bir duruş, nasıl bir kıyafet taşımak, nasıl bir asalet?! Sofia evet senden bahsediyorum :)


Peki ya Liv Tyler mi yoksa Kanye West'in Givenchy'si mi :)


Diğer fotoğraflar için facebook/kizlarlaadanzye 'ye gözatmanız yeterli :)


via:peoplestylewatch.com

8 Nisan 2011 Cuma

Maxi Etek Alarmı

  Mini etekler cinsiyet ayrımı yapmaz, giyen insana ya hayranlık ya kıskançlıkla karışık ahh çektirir, off çektirir.
     Midi eteklerse tercih meselesidir, boyundan ötürü pek sevilmeyebilir. Seçiminiz tamamen size kalmış ama bu sezon bileğe kadar uzanan maxi etek modası var. Bazısı bileğin bir karış kadar üstünde bitiyor. Pilili, geometrik desenli, büyük çiçek desenli yada sezona damga vuran neon renklerden oluşan epey etek alternatifimiz var. Denim gömlekler ve ince kemerlerle çok şık şekilde kombinleyebilirsiniz. Üstelik gündüz babetle, gece de topuklu ayakkabıyla kullanılabilir.  Mango'da satılan Olivia Palermo' nun da giydiği bu kahverengi maxi etek şimdilik favorim,henüz almadım ama almayı düşünüyorum :)

Andy T. ' de her şeyin örneği mevcut :)


Ve diğer maxi etek modelleri.. Yazın hem tiril tiril giyinmek hem trendy olmak istiyorsak bir tane uzun etek edinmeliyiz. Seçim tamamen sizin :)




kaynak:lookbook.nu,polyvore.com

2 Nisan 2011 Cumartesi

Blake Lively Olmak ..

  1987,Kaliforniya doğumlu bak bak doyulamayan ,Gossip Girl dizisinde Serena karakteriyle yıldızı iyice parlamış insan.O gün bugün de az çok özel hayatı,az çok kısa zaman önce yer aldığı The Town filmi,daha çok Louboutin'in ona özel tasarladığı  'Blake' adı verilen stilettolar,bu aralar Karl Lagerfeld objektifinden çıkan Chanel Mademoiselle çantalarının yüzü olmasıyla ama en çok da kusursuz fiziği ve olay gardolabıyla adından söz ettiriyor..
     Blair yada Serena olmak size kalmış ama dedikodu yapmanın haklı sebeplerini bulduk onlarla :)
     Dizide başlayan kıyafet furyası bize ağzımız açık şekilde Blake'in galalarda,davetlerde,partilerde giydiği dünyaca ünlü markaların elbiselerine bakma fırsatıyla devam ediyor.
   Çok mu güzel,tartışılır çünkü genelde genç yaşına rağmen yüzünde yer etmiş kırışıklıkları eleştiriliyor.Diğer tarafta uzun mu uzun bacakları ve dekolteden kaçmayan tarzıyla beğeni topluyor.
       Bu kadın çuval giyse yakışır !!
       Bende isterdim eleştirmek hakkında 1 2 gossip yapmak ama ne de olsa komplekssiz      
      Türk insanıyım :))
  
  Öğlen facebook/kizlarlaadanzye page de paylaştığım Marchesa elbisesine bak bak doyamadım.Ondan başlayarak elbiselerine göz atalım,iç çekelim derim :)






Evet bir Zuhair Murad herkesi mi asil gösterir yada onda mı böyle durmuş düşünmeden edemedim.


2009 Emmy Awards'da giydiği kırmızı Versace elbisesi olay değil de ne ?? :)

Bazı bazı Gucci'sine rağmen böyle sadelikler yapmıyor değil :)


Wuhahaaaaaahaaaaaaaa !


Siyah rengi pek tercih etmiyor,belki de yaşından dolayı genelde canlı,dinamik renkleri tercih ediyor ama ettiği zaman da işte şekildeki gibi seksi,asil,naif,zarif oluyor..

Sokakta ise görülse tanınmayacak kadar sade ve doğal.Gece hakkını verdikten sonra giyinmenin gündüz abartmaya ne gerek var ki zaten ! diyenlerden..Alkışlar Blake Lively'e ..