İzleyiciler

12 Mayıs 2011 Perşembe

Peplum Dress

 Peplum modeller uzuun süreler önce 'Hakan Yıldırım for Koton' koleksiyonuyla çıkmıştı karşımıza. Şimdiyse hızını alamamış şekilde dolapları süslemeye devam ediyor. Bence herkesin değil sadece ''ince belli'' bayanların tercihi olmalı zira bel kısmımızı olduğundan 2 kat daha iri gösterebilir katlarından ötürü. Bu peplum elbise Blake'e chic bir hava verirken Viki'de ise daha ağır durmamış mı sizce de ?

8 Mayıs 2011 Pazar

Mimlendim !

StylebyBuett'ciğim beni mimlemiş. Modumu iki alakasız fotoğrafımla anlatmayı tercih ettim bende. Renklerden tutun da saçın dalgasına-düzlüğüne kadar bir karmaşa var. Bende de öyle, istediğin yolda ilerlemek yada hayatın sunduğunu tercih etmek arasında kalmalar mı dersiniz, insanların anlamsızlığı mı, şıkır şıkır olmak mı biraz sade takılmak mı, eğlenmek mi, çikolata yemek mi selülit için savaş vermek mi:), kafa dinlemek mi bilemedim gittii... Ha bir de mayısın biraz olsun güneşi bize göstermesi ve bu havalara rağmen yaklaşan sınavlar.. Tek bildiğim haftasonunda canım annemle beraber bi tanecikkk sisterim heybloom 'un yanına Ankara'ya gidecek olmamız.. Onlarla hem sohbet hem alışveriş bana büyük doping olacak :)
 

Arkadaşım olan nerdeyse tüm bloggerlar mimlendiği için ben kimseyi mimlemedim :)

4 Mayıs 2011 Çarşamba

MOSCHINO CheapandChic

 Her yerde anneler günü indirimi başlamış durumda, özellikle kozmetik ürünlerinde. Douglas mağazalarında 30 ml parfümler 49 TL, 100 ml parfümlerden oluşan set fiyatları 200 lira civarında. Bende önce kutusuna vurularak kendime Moschino ChepandChic serisinden I love Love parfümü aldım hemde 50 ml parfüm ve yanında 3 adet lovely lipglossu var. Fiyatı mıı? Sadece 88 TL :) Koku tam bahar kokusu, benim üniversite başlarında yani daha küçükken kullandığım bu koku yerini zamanla daha baharatlı kokulara bırakmıştı ama görüp tekrar koklayınca almadan geçemedim. Hem cheap hem chic :)
 İndirimde olan ve set halinde indirimde olan diğer ürünler Gvenchy İrresistible, Burberry London, Tommy Girl, Armani Code, Bvlgari Jasmin Noir, Bvlgari BLV. Aklımda kalanlar bunlar şimdilik, sizinde bilginiz olsun istedim :) Hem annEciklere hem kendinize parfüm düşünüyorsanız kesinlikle Douglas'a uğrayın. Üstelik kampanyalar parfümle sınırlı değil, elimdeki anneler günü özel kataloğuna bakarak söylüyorum ;
 *Estee Lauder 5 adet Lipstick 299 yerine 99 TL
 *Shiseido, Clinique ve L'oréal ürünler indirimli
 *Lancome'dan 300 TL ve üzeri alışverişlerde Hypnose Sense parfüm hediyeli.
 Ek bilgi : Çok yakında Purr by Katy Perry, Reb'l fleur by Rihanna ve tüm Hello Kity ürünleri Douglas mağazanlarında olacakmışş :)

 İşte bu da kutusunu daha çok sevdiğim parfüm ve lipgloss'larım :))


3 Mayıs 2011 Salı

Lütfenn Yaz Gelsin!

      Lütfen !
  Yaza hiç bu kadar hasret kalmamıştık. Tamam artık bahar geldi derken, normal şartlarda bahar 1 ay öncesinden gelmesi gerekirken yağmurlar bırakmadı yakamızı. Aylardan mayıs oldu ve hala dışarda çizme giymiş olan bayanlar görüyorum, yadırgıyorum ister istemez sonra düşününce haklılar diyorum.. Çantada şemsiye gezmek zorunda kalıyoruz, güneş çıkmış derken, incecik bi hırkayla çıkmak isterken ya yağmurrr yağarsa? cümlesi çeliveriyor insanın aklını :/ Tamam herkes ben gibi, benim gibi düşünenler gibi baharı yazı sevmiyor olabilir ama mayısta güneş görmek, ince giyinmek hatta 2 3 günlük stresten gürültüden uzak tatil kaçamakları hakkımız değil mii?
 bir kaç blogger arkadaşım tatil fotoğrafları paylaşmış, bende bunla alakalı post yapmak istedim. En azından tiril tiril kıyafetler belki hepimizi bir an olsun geçtiğimiz yaza, güneşli günlere götürür.. :)




 yaz gelmesin mii :)

MET GALA 2011 - Red Carpet

  New York'da bu sene Alexander McQueen'ine ithafen düzenlenen Metropolitan Müzesi Kostüm Enstütüsü Galası gerçekleşti. Met şıklığı her zaman ayrıdır bir de büyük tasarımcı McQueen'e adanınca gece, herkes daha bir dikkat etmiş, daha bir özen göstermiş. Beklenilenin aksine McQueen elbiselerle katılım az. Daha çok Stella McCartney gecesi gibi. Rüküş bence yok, sadece hep aynı dediğim veya şööyle bir bakıp düşündüğüm isimler var.. Gelelim kırmızı halıcılarımıza gözatmaya.
 Önce McQuuen şıklarını görelim ;

 *İşte McQueen bu, McQueen tarzı bu, dramatik, gotik, biraz da vahşi. Naomi Campbell, beyaz, göğüs kısmı kristal taşlarla işli elbisesiyle tam da bir McQuuen kadını!


*Diğer McQueen şıkı Demi Moore. Tüylü, uzun kuyruklu, staplez siyah bir elbise tercih etmiş Moore.


*Yok artıııkkk Gisele! Elbise hem McQueen imzası taşıyor hem de Gisele giymiş ortaya kıpkırmızı ateş gibi bir görüntü çıkmış. Bunlar yetmez gibi birde Tom Brady!


*Veeee işteee Royal Wedding'in kahramanlarından biri Sarah Burton! Prenses Middleton nasıl bir şey giyecek, kimi tercih edecek diye sorular dolaşırken akıllarda, geline harika bir McQueen tasarlayan Burton geceye de gelinlik tadında bir McQuuen'le katılmış.


*İlk favorim Diane Kruger, elbisesi Jason Wu'ya ait. O derin yırtmaç, üst kısımdaki transparan görünümdeki kumaşın üstünde adapte edilen payetler, saç baş ne bileyim, çokk iyi olmamış mıı ? :)

*İşte buu; Blake Lively & Karl Lagerfeld beraber çok güçlü görünmüyorlar mı? Chanel'in yeni yüzü Blake yeni boyattığıyı kızıl saçlarıyla tabiki Chanel elbise tercih etmiş. Elbisenin üst kısmı Diane Kruger'in elbisesi gibi transparan ve payetli, tek omuz Helen askısı vücudunu şöylee bir çevirmiş,ortaya taptaze bir görünüm çıkmış :)


*Anna Wintour boydan boya pullu payetli, lila, menekşe, siyah ve ortadan silver çizgili şık elbisesiyle çok sade ve çok şık değil mi ?


* Ahhh işte bir düğün dernek olsa da İsabel'den ödünç alsam elbisesini takısını tokasını.. O da hemen verse :)
Louis Vuitton elbisesi somonumsu pembemsi,kırmızı askısı ve göğüs altı kuşağı var. Ya o saç aksesuarı?Vizon ve bembeyaz incilerden oluşan taç gibi bir şey, şahaneee !


*J.Lo abartmasa olmazdı zaten :) Kendisinden son kırmızı halı hallerini baz alarak asla eleştirmeyeceğim bir hal beklerdim ama olmamış, Gucci elbisesinin omzundaki güller bana fazla abartı geldi. Ama saçları ve makyajını çok beğendim.


*İşte bu kadının da hep aynı, hep soğuk hep buz gibi bir tarzı var. Elbisesi aslında şık, yan taraftan derin yırtmacı var ve sırt kısmında da penceresi. Elbise Stella McCartney, saçlar her zamanki gibi dümdüz.


* Kate Hudson karnı burnunda galacılardan :) Stella McCartney elbisesiyle, Natalie Portman'dan sonra gördüğüm en tatlı hamile :)


*Miranda Kerr ve Orlando Bloom ne kadar yakışıyor, ne kadar da güzeller! Miranda'nın üstünde Marchesa tütülü balerin elbisesiyle ne nefis olmuş, ayağında Nicholas Kirkwood stilettosu var, harika !


*Renee Zellweger Carolina Herrera elbisesiyle su gibi, daha da bir şey demem :)


*Rihanna Stella McCartney elbise giymiş tamam, dantel evet moda, örgü desen moda, kızıl saç şu ara almış başını gidiyor ama sanki elbisenin arka tarafına geçsem Rihanna'nın arka tarafı komple meydanda olacak gibi bir izlenim verdi bana. Kararsız kaldım..


*Son olarak Madonna. Stella McCartney, kuyruklu, mavinin hangi tonu bilemediğim, kuyruğunda silver yıldızlar olan, Star Wars savaşçısı mı yoksa çeyizlik kaftan mı bu ne dediğim bir elbise giymiş, beğenmedim. Elinde Dior clutchi var.


Peki sizin favoriniz kim ?