İzleyiciler

28 Haziran 2011 Salı

Trend Alert : Sandalet

  Bu yaz sandaletleri babetlerden, topuklu ayakkabılardan daha çok göreceğiz yaz aylarında. Hem maksi eteğin, tulumun, şortun altına da rahatlıkla giyebilme hemde yere çıplak basıyor rahatlığı verdiği için sıcakta bizi ayakkabı yükünden kurtarmaları açısından çok kullanışlılar. Sezon trendine uygun olarak; püsküllüsü, çiçeklisi, neon renklisi, dantellisi ayrıca boncuklusu pullusu payetlisi zincirlisi ve gladiator modelleri var. Jelly modeller de hem plaj hem sokak stili için çok trendler.
 Ayağı büyük olanlar için tek parmak arası modelleri tercih edilmesede bol bantlısı bu dertten muzdarip olanlara çözüm sunuyor. Rahatlık hemde şıklık açısından babetlerin pabucunu dama atıcak gibi görünüyorlar bu yaz, hazır her yer indirime giriyorken tercihimiz sandalet yönünde olsun derim, hediye olarak size sandalet alsın isteyen anneciğe sevgiliye bu postun linkini atın derim :))



3 Haziran 2011 Cuma

Blake Lively @ Glamour

 Ününe ün, servetine servet katan ve hızla yükselen popüleritesine, güzelliğine fiziğine kıskançlıkla hayranlık arası bir duyguyla yaklaştığım kadın. Ben de onun yerinde olsam... ile bükemediğin eli öpmek çelişkisini tüm kadınlara yaşatıyor. Temmuz sayısı için Glamour dergisine enfes pozlar vermiş. Fazla bakmak insana tırnak yedirtiyor. Benden söylemesi ..:)








via : facebook.com/glamour

1 Haziran 2011 Çarşamba

Işıl Işıl bir post :)

Evet aynen öyle, pırıltılı ışıltılı bir post hazırladım çünkü bu yaz parıl parıl parlamak moda olacak geceleri. Abartı değil aksine elegan duracak. Çünkü sade kıyafet giyip saç ve makyajda gösterdirilen abartı bu kıyafet, ayakkabı veya aksesuarlardan biri tercih edildiğinde yerini doğallığa bırakacak. Taşlar, pullar, payetler nasıl da canlı durmuyorlar mı? Ajda Pekkan'ın da Twist  koleksiyonundaki payetli bol bu pantolon beyaz basic atletle çok şık görünüyor.




via fashiolista