İzleyiciler

24 Kasım 2011 Perşembe

Trend - Gömlek + Kazak

 Aslında lise yıllarından beri uyguladığımız ama bu aralar sıkı trend olmak için alarm veren bir ikili.. Salaş görünüm yada hanım hanım olmak tamamen bize kalmış zira görsellerde her iki örnek için de çok şık outfitler var. Hem soğuk günlerde içimizi biraz daha sıcak tutacak hem de maxi-midi-mini eteğin her boyuna olsun, jean üstüne olsun veya şortların üstüne nefis yakışacaklar. Sadece yaka görünenlerden ziyade hem yaka hem kol hem de mini jumperın altından gömlek ucu görünen kombinleri daha bir sevdim ben, eminim siz de seveceksiniz :) Özellikle hot trend olan bebe yakayı kullanmak kazaklarla çok zevkli olacak ! Hatta yakada bir kurdela veya şık bir broşla :)







Ve biriciğimiz Atlantic-Pasific tercihlerini bu yönde kullanmış, ba yıl dım ! Dots + Dots hiiç sırıtmamış bilakis gayet uyumlu görünüyor, hem de belde ince bir kemerle harika olmuş !



Via: Atlantic-Pasific.blogspot.com,chictopia,lookbook.nu,stockholmstreetstyle

19 Kasım 2011 Cumartesi

DIY; İnci Yaka/ Pearl Collar

 Çok uzun zaman önce başladığım, aslında başladığım andan itibaren yapımının zorluğuna kanaat getirip bitirme konusunda çelişkiler yaşadığım inci yakamı bitirdim ve taktım bile! Hatta bir tane değil 2 tane yaptım, birini de arkadaşıma hediye ettim.. Yapılışı sabır istiyor çünkü benim elimdeki yaka kolalıydı ve incileri tek tek dikmek zor oldu. Bu sebeple önce aralıklı başlamıştım ama daha sonra sık dikişin daha şık duracağına karar verdim. Netice bu, umarım beğenirsiniz :) Outfit postu yapmayı bu yakamla çok istemiştim ancak mümkün olmadı. İşk fırsatta yapmayı diliyorum.. Sevgiler :)



İşte bu da bulduğum bir görsel, yapımını değil de bulursanız hazırını kesinlikle tavsiye ederim..

17 Kasım 2011 Perşembe

Ajda for Twist

 Ajda Pekkan'lı Twist'in sınırlı sayıdaki kış koleksiyonu da görücüye çıkmaya başladı. Fiyatlar gereksiz uçuk, kesinlikle değer, hemen bir tane edinmeliyim, aman hiç beğenmedimler ağızdan ağıza dolaşa dursun, benim edinmek istediğim kesinlikle kazak formlu payetli üst. Resimlerde çok fazla photoshop kullanılmış, öyleki tanımayan birine (o da elbette ülke dışı biri olur:)) Ajda Pekkan'ın yaşını söyleseniz, yüzünüze bir garip bakar.. Tüm koleksiyonu mağazalarda inceleme fırsatınız olsun diye favorim olan parçaları sunmak istedim :)



Kalp kalppp kalppp :)
 Ve işte bu tuluma bakılırsa korse kemer olan 'statement belt''ler hem LV ile başlayan fetiş akımına gaz verecek hem de mini mini ince belleri daha bir narin gösterecek :)




7 Kasım 2011 Pazartesi

Blazer Dress Rocks !

En taze trendlerden biri..
Yakada başlayan seksapel, kruvazeden görünen yırtmaçta tamamlanıyor.. Biraz feminen, biraz maskülen olmak isteyenler için birebir. Aslında bu elbiseleri gördüğüm zaman aklıma ilk Nebahat Çehre'nin Elif Cığızoğlu tasarımı elbisesi gelmişti. Elbisenin orjinal hali BlazerDress olma yolundaydı taaa ki Nebahat Çehre ona bir etek ve bol tütü adapte ettirene kadar :)
Siyah her zaman asil, beyazı çok zarif, pembe tam da Viki'nin tarzı olmuş diye düşündüm ben..






via:refinery29 ,fancyworld.net, styleshop, asos

1 Kasım 2011 Salı

Halloween

Birkaç ünlümüzün Halloween kostümleri.. Heidi Klum'un o kas sistemi kostümü beni hayretler içerisinde bıraktı. Cesaretini takdir etmeli zira o güzelim kadının nasıl da ürkütücü göründüğü fotoğraftan belli oluyor :) Resmi daha önce görmemiş olanlar görünce şoke olacak bundan şüphem yok :) Zannetmiyorum ki bizim bir ünlümüz -yada ünsüzümüz- özgüvenini evde bırakıp, tercihini o yönde kullansın.. Yada Jessica Simpson gibi hamile olduğunu şirin görünmek yerine bıyk dedirticek bir kostümle ifade etsin.. Alessandra Ambrosio kendisini riske atmamış, çekmiş kuğu kostümünü gelmiş. Kim Kardashian ise milyonları cukkaladığı düğününün akabinde boşanıyor, bu yüzden zehirli sarmaşık kostümü tercih etmiş, pek manidar olmuş :)) Merakım şu, böyle bir kostüm partisine katılsaydınız ne giymek isterdiniz ??