İzleyiciler

31 Mayıs 2012 Perşembe

Kendin Yap | Statement Kolye

Meraklısına yeni bir DIY projesi.. Tek yapmamız gereken mi? Bir falçata yardımı ile boş bulduğumuz bir ayakkabı kutusunu boynunuza göre göz kararı kesmek. Sonrasında ise ne renk istersek, o renk makara iplerle kartonu sarmak, ben bir de boncuk ekledim :) Benim ipler pek amatörce oldu ama o kadar da olsun maksat boyunlar boş kalmasın :)

Here new DIY project :) What to do, just cut a shoe box and take the measurement of your neck and curl it by colorful laces which color you want. Add a piece of string if you like, even if u don't, it'll be cool I m pretty sure :) Mine is not professional but take it easy girls :)


27 Mayıs 2012 Pazar

Kendin Yap | Zımbalı Ayakkabı

 Blog okumanın en sevdiğim taraflarından biri de şüphesiz, çeşit çeşit harika kombinlerin ilham olması kadar bu DIY projeleri. Uzun zamandır aklımda olan  zımbalı ayakkabı olayını sevgili Aydan ve Derya'nın Twitter'da paylaştığı bu foto ile gaza gelip kısmen hayata geçirdim! 2 post önce anlattığım şekilde bir ayakkabı topuğunu neon sarı renge boyadım, artık seve seve giyebilirim :) Bir loaferimi Derya'nın yaptığı şekide zımbaladım ve çok sevdiğim bu ayakkabılarıma da farklı bir yorum getirmek için, giymediğim bir tshirtün apoletlerinden kesmek suretiyle bu zımba türevini elde ettim ve tek yapmam gereken onları istediğim gibi yapıştırmak oldu. Bundan böyle gelsin diken zımbalar, gitsin yuvarlak olanlar. Tasarım demek istemiyorum elbette, bu o kadar kolay değil ancak bu şekilde bir tek sizde olduğunu bilmek gerçekten çok iyi hissettiriyor, tavsiye ediyorum !




                                                                                                  Girls, 

I love blogging for DIY projects as much as the looks you wear, I inspire.
Ive just finished this by Aydan and Derya's photo was shared in twitter, its not just exactly what i want to, but it makes me happy enough! :)
Anyway, if you want sth like this studded shoes, you just need a glue and some studs, you can replace the studs where you want.
İt's a silly act to say design shoe, but it makes you free to know, your projects is just belongs to you. :)









Ayakkabı/Shoes: Charles&Keith



12 Mayıs 2012 Cumartesi

Anneler Günü

 Çoğumuzun onaylamadığı, kapitalist sisteme esir olmuş çoğu özel gün içinde bence en manalı gün bugün..
 Tüm annelerin saygıyla Anneler Günü'nü kutlarım..
  Elbette başta kendi annemin.


 Seni seviyorum anne!


Elif.