İzleyiciler

29 Ağustos 2012 Çarşamba

Ebay Alışverişim

Twitter'dan paylaştığım fotoğraf epey sorulup yorumlanınca hemen bir post hazırlayıp genel cevap vermek istedim.
Bu ara beklemesi sıkıntılı olsa da Ebay'den alışverişe sarmış bulunuyorum. Beklerken her çalan zile kurye diye koşuyor olsam da yılmıyorum :)
Bugün gelen kargoyla siparişlerimin bir kısmına ulaştım ve Ağustos 7'de sipariş ettiğim, 8'inde kargolanan paketler bugün elime ulaştı.
Ödemeler, kaydolmanın 2 dakika sürdüğü Paypal ile güvenli bir şekilde yapılıyor. Genelde bir çok satıcı da Paypal'i tercih ediyor. Bu sebeple kredi kartınız ile bir PayPal hesabı şart.
Search kısmına aradığınız şeyi yanına bir de free shipping olarak yazarsanız en azından kargo parası vermemiş oluyorsunuz zira 20 dolarlık şeyin kargosu bazen 45 dolar olabiliyor, ürünün ucuz olmasının cazibesi kalmıyor. Örneğin 'lace skirt free shipping', 'neon necklace free shipping' gibi.
Bu arada ben genelde auction değil buy it now seçiyor, böylelikle ürünün açık arttırmasının kapanmasını beklememiş oluyorum.
Satıcını % kaç oranda oy aldığına mutlaka bakın, yorumları okuyun derim.
Bu ara top trend olan zımbalı birkaç sey begenmiş fakat almak için biraz daha beklemeli diye düşünürken Ebayle bir anda zihnimde ışık belirdi :) Fiyatları çok uygun olduğu için gelmezse de bir şey kaybetmeyeceğimi bildiğimden bir sürü zımba ve diken siparişi verdim :) Aratırken 'diy studs spikes' şeklinde aratırsanız karşınıza çokça seçenek çıkar. Benim bugün montuma uyguladığım bu zımbalar 10 mm. Diken almak isterseniz bence 9.5 mm'yi seçin diğerleri çok uzun olabilir. Sadece deri montu fotoğrafladım, diğerleri için görselleri kullanıyorum ama söylemeliyim ki silver plaka kolyem hem 3.5 dolar hem de gercekten çok şık. Aynı şey kuru kafa bileklik için de geçerli. Diğerlerininse hala yollarını gözlüyorum :)

İşte bugün zımbaladığım deri ceket

Diğerlerini görsellerden paylaşıyorum

Statement kolye

Diğerlerini kargo geldiği zaman postu update ederek paylaşacağım :)

Eliff