İzleyiciler

3 Şubat 2011 Perşembe

Uçuşsuunn SAçlarrrr !

Bir kadının güzellik dallarıdır saçları..
Bir saç ne kadar bakımlı ne kadar canlı ne kadar parlaksa o kadar havalıdır görüntüsü..Yüze dogru düsen kahküller,saga sola ayrılan perçemler,omuzdan dökülen katlar,Bob modelii kadınsı saçlar,zaten uzun olanlar,çıtçıtla kaynakla desteklenenler,kısacık rahat modeller..
Saçımız makyajımıza,kıyafetimize hayat verir hanımlar !
Güzellik ugrunda yapılan her işlem mübahtır.Ancak saçlar için evde hazırlanıcak doğal bakım önlemlerimiz zaten vardır. :)

Saçlara haftada 1 uygulanması gereken bakım şayet saçlarımız matsa ;
4 yemek kaşığı zeytinyağı,1 Yumurta sarısı,3 yemek kaşığı yoğurt ve 4 çay kaşığı badem yağını karıştırıp 15 dk beklettikten sonra pamuk,el,boya fırçası ne şekilde istersek saça uygulayıp streçle saçı bir güzel sarmak ve 1 saat bekletip saçımızı yıkamak..Saçı parlatması amacıyla istenirse 1 tatlı kaşığı sirke de karışıma ilave edilebilir.Saçlarr mutfaktan gelen doğallıkla canlılığına kısa sürede ulaşacaktır..Aynı maske kuru ciltlere de uygulanabilir..
Ayrıca saç uçlarındaki sertliği gidermek için yarım avuç bal yıkama esnasında saç uçlarına uygulanabilir..

Yağlı sac tipleri yağlı kremlerden,yiyeceklerden,sigaradan,yağlı sac tipi için şampuanlardan kesinlikle uzak durmalı...Bir dermatologa başvurarak cildinizi analiz ettirmek ve tıbbi yöntemlerle önlem olmak yapılacak en iyi iştir.

Ve Ve Ve..
Aktarlardan bir tanecik kücük tüp çam terebentin yağı alıyoruz hanımlar..200 ml şampuana tahmini 15 cay kaşığı damlası kadar karıştırıp güzelceeee çalkalıyoruz..Çam terebentini şampuanın içindeki kimyasalı kırar ve saçın daha doğal şekilde temizlenmesine yardımcı olur..Yaaaa... :))

Sonuççç: Mükemmel havalı saçlarr :))

Hiç yorum yok: