İzleyiciler

3 Mayıs 2011 Salı

MET GALA 2011 - Red Carpet

  New York'da bu sene Alexander McQueen'ine ithafen düzenlenen Metropolitan Müzesi Kostüm Enstütüsü Galası gerçekleşti. Met şıklığı her zaman ayrıdır bir de büyük tasarımcı McQueen'e adanınca gece, herkes daha bir dikkat etmiş, daha bir özen göstermiş. Beklenilenin aksine McQueen elbiselerle katılım az. Daha çok Stella McCartney gecesi gibi. Rüküş bence yok, sadece hep aynı dediğim veya şööyle bir bakıp düşündüğüm isimler var.. Gelelim kırmızı halıcılarımıza gözatmaya.
 Önce McQuuen şıklarını görelim ;

 *İşte McQueen bu, McQueen tarzı bu, dramatik, gotik, biraz da vahşi. Naomi Campbell, beyaz, göğüs kısmı kristal taşlarla işli elbisesiyle tam da bir McQuuen kadını!


*Diğer McQueen şıkı Demi Moore. Tüylü, uzun kuyruklu, staplez siyah bir elbise tercih etmiş Moore.


*Yok artıııkkk Gisele! Elbise hem McQueen imzası taşıyor hem de Gisele giymiş ortaya kıpkırmızı ateş gibi bir görüntü çıkmış. Bunlar yetmez gibi birde Tom Brady!


*Veeee işteee Royal Wedding'in kahramanlarından biri Sarah Burton! Prenses Middleton nasıl bir şey giyecek, kimi tercih edecek diye sorular dolaşırken akıllarda, geline harika bir McQueen tasarlayan Burton geceye de gelinlik tadında bir McQuuen'le katılmış.


*İlk favorim Diane Kruger, elbisesi Jason Wu'ya ait. O derin yırtmaç, üst kısımdaki transparan görünümdeki kumaşın üstünde adapte edilen payetler, saç baş ne bileyim, çokk iyi olmamış mıı ? :)

*İşte buu; Blake Lively & Karl Lagerfeld beraber çok güçlü görünmüyorlar mı? Chanel'in yeni yüzü Blake yeni boyattığıyı kızıl saçlarıyla tabiki Chanel elbise tercih etmiş. Elbisenin üst kısmı Diane Kruger'in elbisesi gibi transparan ve payetli, tek omuz Helen askısı vücudunu şöylee bir çevirmiş,ortaya taptaze bir görünüm çıkmış :)


*Anna Wintour boydan boya pullu payetli, lila, menekşe, siyah ve ortadan silver çizgili şık elbisesiyle çok sade ve çok şık değil mi ?


* Ahhh işte bir düğün dernek olsa da İsabel'den ödünç alsam elbisesini takısını tokasını.. O da hemen verse :)
Louis Vuitton elbisesi somonumsu pembemsi,kırmızı askısı ve göğüs altı kuşağı var. Ya o saç aksesuarı?Vizon ve bembeyaz incilerden oluşan taç gibi bir şey, şahaneee !


*J.Lo abartmasa olmazdı zaten :) Kendisinden son kırmızı halı hallerini baz alarak asla eleştirmeyeceğim bir hal beklerdim ama olmamış, Gucci elbisesinin omzundaki güller bana fazla abartı geldi. Ama saçları ve makyajını çok beğendim.


*İşte bu kadının da hep aynı, hep soğuk hep buz gibi bir tarzı var. Elbisesi aslında şık, yan taraftan derin yırtmacı var ve sırt kısmında da penceresi. Elbise Stella McCartney, saçlar her zamanki gibi dümdüz.


* Kate Hudson karnı burnunda galacılardan :) Stella McCartney elbisesiyle, Natalie Portman'dan sonra gördüğüm en tatlı hamile :)


*Miranda Kerr ve Orlando Bloom ne kadar yakışıyor, ne kadar da güzeller! Miranda'nın üstünde Marchesa tütülü balerin elbisesiyle ne nefis olmuş, ayağında Nicholas Kirkwood stilettosu var, harika !


*Renee Zellweger Carolina Herrera elbisesiyle su gibi, daha da bir şey demem :)


*Rihanna Stella McCartney elbise giymiş tamam, dantel evet moda, örgü desen moda, kızıl saç şu ara almış başını gidiyor ama sanki elbisenin arka tarafına geçsem Rihanna'nın arka tarafı komple meydanda olacak gibi bir izlenim verdi bana. Kararsız kaldım..


*Son olarak Madonna. Stella McCartney, kuyruklu, mavinin hangi tonu bilemediğim, kuyruğunda silver yıldızlar olan, Star Wars savaşçısı mı yoksa çeyizlik kaftan mı bu ne dediğim bir elbise giymiş, beğenmedim. Elinde Dior clutchi var.


Peki sizin favoriniz kim ?

2 yorum:

SoulBodyPause dedi ki...

bence gecenin rüküşleri naomi campbell ve rihanna, şıklar ise, blake, isabel lucas, giselle.

Tala dedi ki...

diane, blake and gisele, wow!! thanks for posting :)