İzleyiciler

28 Haziran 2011 Salı

Trend Alert : Sandalet

  Bu yaz sandaletleri babetlerden, topuklu ayakkabılardan daha çok göreceğiz yaz aylarında. Hem maksi eteğin, tulumun, şortun altına da rahatlıkla giyebilme hemde yere çıplak basıyor rahatlığı verdiği için sıcakta bizi ayakkabı yükünden kurtarmaları açısından çok kullanışlılar. Sezon trendine uygun olarak; püsküllüsü, çiçeklisi, neon renklisi, dantellisi ayrıca boncuklusu pullusu payetlisi zincirlisi ve gladiator modelleri var. Jelly modeller de hem plaj hem sokak stili için çok trendler.
 Ayağı büyük olanlar için tek parmak arası modelleri tercih edilmesede bol bantlısı bu dertten muzdarip olanlara çözüm sunuyor. Rahatlık hemde şıklık açısından babetlerin pabucunu dama atıcak gibi görünüyorlar bu yaz, hazır her yer indirime giriyorken tercihimiz sandalet yönünde olsun derim, hediye olarak size sandalet alsın isteyen anneciğe sevgiliye bu postun linkini atın derim :))



2 yorum:

Okyanus dedi ki...

Güzel post olmuş.kesinlikle katılıyorum sandalet şu yaz aylarında tercih edilebilecek en iyi seçenek :)) babet rahat gibi görünse de sıcakta ayağı maffediyor.

MELEXY dedi ki...

yazın gerçekten gözde ayakkabılar :) hem rahat hem şık !