İzleyiciler

25 Ağustos 2011 Perşembe

İncik & Boncuk VoL.2

İşte takılarımın diğer kısmı..
Benim kolye konusunda öyle geniş bir portföyüm yok, aslında her zaman kolye takan biri de değilim. En basic tshirtü nasıl da havalı hale getirdiğini bilirim ama o kadar :) Kolyelerin bir kısmını ben yaptım, bir kısmı arkadaş hediyesi, bir kısmı ise çanta saplarından çıkardığım zincirler :) Kalan kısmı aldım elbette :) Kötü bir huyum var dedim ya, gerek görmedikçe takmam, takarsam da çıkarmam :) Önceden dore ağırlıklı olan kolyelerim zamanla bakıra ve lame renklere döndü hatta ufak taşlı kolyelere.  Şöyle bir gözatalım o halde :)

İşte bu nokta inci boncuk denen kısmı oluşturuyor. 4 ayrı kolye var burda. Siyah olanlar birçok gömlek ve straplezle iyi gidiyor. Sarı boncuklu olanı ben dizmiştim, yazın renkli kıyafetleri daha bir rengarenk hale getiriyor :)

Bu kısım 'yangında ilk kurtarılacak' kısım :)2 si zincir 6 kolye var burda da. Neye taksanız oluyorlar, öyle sadıklar öyle görev bilen kolyeler bunlar. Hem geceye hem gündüze yakışıyorlar. Canlarım !

Bu kolyeleri henüz 1 er kere taktım, olur ya an gelir takarım, el altında tutuyorum :)

İşte en sadık yarimlerim aslında bunlar diyerek diğerlerinin pabucunu bir anda dama atarım:) Neden ? Çünkü
ikisi birden nerdeyse 6 seneyi birazcık geçkin zamandır benimleler. Kahverengi kolye bir arkadaşımın el yapımı hediyesi, birçok zamanımda bana eşlik etmiştir. Yeşil taşlı olansa, çok fazla darpa, gaspa uğramasına rağmen beni hiiç yalnız bırakmadı :)

Bu yılan kolye çok şık bir kolye ama insana sıkıntılar basıyor bir süre sonra, biraz da ağır, öyle hafif bir şey değil ama yılan gibi sarıverince insanın boynunu Ayyy diyorsun bi süre sonra. O yüzden kutuda daha bir şeker geliyor gözüme :))

Bu yaz en sevdiğim kolyemdi. Neye taksam olanlardandı, aslında üçünü bir almıştım ama güzelliği ayrı ayrı kullanılabilmesi. İşte bu sebeple aldım pembeyi taktım, aldım maviyi taktım, pembe mavi taktım ama 3ünü bir hiçç takmadım :))

Alın size mini miniler, baykuş malum trend oldu geçen yazdan beri, gül motifli de floral desenlerin alıp yürümesinden kontenjan sahibi oldu, birçok tshirtüme hareket kattı ama ne yalan söyliyeyim yusufçuklu pembeyle hiç mi hiç aram yok öyle iş olsun diye koyuverdim onu da :))

İşte bileziklerim.

Öyle yukardan çekim hoşuma gitmeyince alıverdim mutfaktan alüminyum folyoyu, bu çekimi yaptım, Türk aklı dedikleri şey böyle bir şey olsa gerek :)

Aradaki bu ince bilezikler kalın 3 bileziğin yavruları. Alıp hepsini de taksanız kimse bir şey anlamıyor, öyle de uyumlular :) En güzel yanı aradan 2 3 tane alıp taksanız o bile can veriyor kan veriyor bir anda kıyafete :))

 That's it !!! :)

9 yorum:

ZeynCo dedi ki...

ben de senın gıbı kolye meraklısı değilgim hatta hediye gelen biir kaç kolye dısında nerdeyse paa verip almıyordum. ama kıyafet kattıklarını gorunce yavaş yavaş başladım. once zincirlerin ucundaki aksesuarlarla, sonra daha irileri derken bu sezon moda olan gerdanı kaplayan modellere yöneldim. boyunda iri boncuklarda güzel duruyor. ve kıyafetın haasını değiştirebilior net olarak=)

Modaliza dedi ki...

bundan önceki post ve bu maşallah demekten kendimi alamdım ne cok aksesuarın var öyle seninnn,içlerinden çoğunda gözüm kalmadı desem yalan olur.güle gle kullan tatlım

Kuzununannesi dedi ki...

gule gule kullan ve emegıne saglık hepsı de super kolye gercekten hava verıyor yakıstrınca:))

Vale @ Fashion and Cookies dedi ki...

Nice jewelry ! Very nice blog, if you want we could follow each other, let me know if you follow my blog and I will surely follow back !

Fashion and Cookies

DERYA dedi ki...

merhabalar...
bloğunu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım. bana da beklerim.sevgiler...
http://modaderyasi.blogspot.com/

yasemen k. dedi ki...

ahh sahanee! Benim gibi takı manyagı biri için :) harika bir yazı ve görsel şölen oldu! :)

RUNWAY Blog dedi ki...

Bilezikler ilgimi cekti.
Cok güzeller :)

---!Fashion Passion!--- dedi ki...

Özellikle bilekliklere bayıldık, ama tabii ki hepsi çok zevkli seçimler:)))
aycatugce-tuna.blogspot.com/

rebeltakipte dedi ki...

bilezikler çok hoş görünüyor,model model süper :)