İzleyiciler

9 Aralık 2011 Cuma

Evos Angels Aralık Sayısı | Yılbaşı Kombinleri

Evo's Angels Dergisi Aralık sayısı nihayet çıktı. Yine dopdolu konular var, okumak isterseniz buraya :)


                                                                 *********

Yeni bir yıla merhaba demeye çok az zaman kaldı. 2012 beraberinde ne götürür ne getirir bilinmez ama özellikle ikinci yarısından itibaren bizlere uğursuz olaylar yaşatan, hoş hatıralar bırakmayan 2011'in bitmesine ben şimdiden seviniyorum. Her ne kadar endişelerle gelse de yeni yıl, yeni umutlarla geliyor, her şey güzel olacak, içime öyle doğuyor. 




İşte hepimiz de bu dilekler olmalı ki her sene herkes kutlar yeni yılı. Özellikle biz hanımlar tam bu zamanlardan başlamak suretiyle ne giymeli derdine düşeriz :) Evde arkadaşlarla da kutlansa, dışarda parti de yapılsa muhakkak şık olunması esas kuraldır. Ben de kıyafet alışverişine çıkmak isteyenlere elbise, ayakkabı ve takı örnekleri hazırladım.



Malum, sıkı hazırlanmak gerekiyor yılbaşına, çünkü o gecenin tılsımı her geceden fazla olur. Çünkü ne 'en şık doğum günü kızı olmalı' ne de 'çok yakınım değil, düz bir elbiseyle katılayım düğüne' dertlerini taşır. Herkes en şıktır. Bütün kadınlar baştan ayağa özenirler kombinlerine, saçlarına ve makyajlarına.. Sonra da içleri rahat şekilde eğlenmeye başlayıp, yeni gelen seneyi en az onun kadar güzel şekilde karşılarlar. 




Bu sezon mağazalardaki hemen her şey alınmak üzere bana göz kırpıyor, eminim size de öyle. İlk defa nerdeyse her şeyi beğeniyorum. Alınabilecek çok fazla elbise olduğunu görüyorum. Ben yılbaşı gecelerinde çokça renk ve desen yanlısı değilim , bu yüzden şöyle çeşitlendirmeler yaptım, başlayalım :) :

1-Woman in Red: Biliyorum yılbaşı denince sizin de aklınıza ilk kırmızı geliyor. Sizler de alev alev yangınlara çağırmak istiyorsanız herkesi, kırmızı size çok yakışacak, hem de parti girl veya maksi, yırtmaçlı, uzun kollu bir elbise tercih edip tam bir noel kadını olarak tüm erkeklerin başını döndürebileceksiniz. Dezavantajı elbette kırmızı tercih eden bir çok kişiyle pişti olabilme ihtimali. Zira normalde mağazalarda az görülen bu renk elbiseler, yıl sonunda bir kaç modeliyle raflarda yerini  alır ve kapışılır :) Ayrıca zaten renginden dolayı fark yaratan bu elbiselerden tercih edip saçınıza kadar epeyce sade olabilirsiniz. 





2-Siyah Kombinler:

 *Eğer simsiyah olmak istemiyorsanız, zaten şu ara trend olan two tone elbiselerden tercih edebilirsiniz. İki yanı korse görevi görüp beli ve baseni incelten bandaj modeller bu ara çok moda.
*Siyah bir maksi her zaman ve her yerde olduğu gibi kırmızı halıları ağlatan asaletiyle, sizi gecenin en ağır kadınlarından biri yapacaktır.
*Dantel yaka-kol modeller hem yeni yıl romantizmine ayak uyduracak, hem de elbiseye hareket katacaktır.
*Ben her zaman siyah elbisenin opak siyah çoraplı halini severim. Bu yüzden şık bir göğüs dekoltesi bence hiç de fena olmaz.








3-Tüyler-tütü-leopar: Ben Marchesa kadınıyım, sade görünen abartı şıklığa bayılırım, prenses olmalıyım diyenler içinde tütülü veya sade tüllü elbiseler tavsiye ediyorum. Minisi de maksisi de şahane oluyor bu elbiselerin ki hele bir de kar yağarsa ortaya çıkacak görsel şöleni tahmin dahi edemiyorum, ne-fis !! Üstelik bu arada etek ucunda, omuzlarda tüyler de o gece bize eşlik edebilirler. Eteği oluşturan tüyler en favorim. Yada o gece taşları dilediğinizde kullanabilirsiniz, gerek aksesuarda veya elbisenin üstünde.

*Leopar kadınına selam ederek başlamak isterim :) Yeni yıl için değişik bir tercih olabilir ama çok şık  bir elbiseyle o değişiklik muhteşemliğe neden dönüşmesin ?




4-Pullar&Payetler: Bence yeni yılda ışıldamak herkesin hakkı. Ben de tercih edeceğim için mi bilmem ama ben oyumu sequin dress'lere verdim gitti :) Hem sezonun en hit trendi hem de ayrıntıya gerek kalmadan ışıl ışıl olmanıza sebep olacak. Komple pul payet olmak istemeyenler için mağazalarda yaka kısmına ve göğüs kısmına pullar işlenmiş nice güzel elbiseler var :) Yada tercih edeceğiniz sequin kalem etek veya mini eteği, contrast renklerde sade bir şifon buluz veya straplezle kombin ederseniz hem chic hem stil görünüm sahibi olablirsiniz.









5-Ayakkabı: Kışın tam orta zamanı olacağı için zarif bir bootie giyebilir yada dilediğinizce bir topuklu tercih edebilirsiniz. Elbiseye göre ayakkabı tercihi yapılacağı için bu noktada tamamen susma ancak sade elbiseye biraz abartı veya tam tersi durumda sade bir topuklunun çok yakışacağını söyleme hakkımı kullanmak istiyorum :)












6-Aksesuar:Kapalı yada dantel yaka üstüne ne kadar sade bir saç tercih ederseniz, o denli özgür olabilirsiniz aksesuar seçiminde. Ancak söylemek isterim yılbaşı eleganlığına asla ve asla statement necklace yada sezon hiti cuff'ları eklemeden geçmeyin ama eğer elbise geceye damgasını vuracaksa incecik bir kolye ve nokta küpeler kullanmalısınız. Kristal avize küpelerse siyah elbiselere son derece yakışacaklar her zaman olduğu gibi..








Son olarak 2011 deki bütün zerafetiniz tümüyle yeni yıl gecesi üstünüzde olsun.

En başta sağlık aşk ve iş diliyorum herkese. Mutlu seneler :)









Hazır yılbaşı demişken Deniz'in nefis hediyelerini görmek isterseniz işte buraya :), FashionOnBoard'ın Bath & Body Works'ten şirin hediyelerine ışınlanmak içinse buraya :)

21 yorum:

Kuzununannesi dedi ki...

:))) harıkaaaaaaaaa kombınlerrrr,harıka papılerrr bayıldımmmm

Lunapark Queen dedi ki...

Başarılı kombinler :) Alışverişe çıkasım geldi.. Blogunu seviyorum <3

Ben de sizi bloguma beklerim, güzel yorumlarınızı da beklerim :)

http://lunaparkqueen.blogspot.com

özge bayrak dedi ki...

hepsi benim olsuuuuunnnnn!

Unknown dedi ki...

Hey hun! Thanks a lot for following! I'm following back :)) c u soon^^

Marella dedi ki...

amazing selection dear!
Great blog!
Following! Follow back? <3

Elf in Alphabet dedi ki...

Kokos Kelebek değil miii ben de bayıldım :)

Lunapark Queen Memnuniyetle efendim :)

Özge Bayrak yarısı da benim olsun :)

Lujica thank you :)

Ingrid xoxo :)

Marella I can't find your blog by your profile, please write it, I ll be your follower.

Sassi dedi ki...

wow, I love all of that stuff! the dresses, the jewlery and the shoes are all to die for!
X

The Lizard Queen dedi ki...

ben kolyeleri pek begendim. :)) bu arada burda da bir cekilis var. :))

http://the-lizard-queen.blogspot.com/2011/12/hediye-1v1y-ile-ylbas-cekimimiz-ve-250.html

Unknown dedi ki...

Tatlım o güzel kalbinden geçen her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle :) ne kadar içten bir post olmuş bu, evinde parti verecek birisi olmama rağmen hala elbisem yok nasıl ilham ve keyif aldım okurken anlatamam :) benim de ilk aklımda kırmızı vardı şimdi payetlere ve altına düz ayakkabıya daha yakının canım benim ;)

Kasia W. dedi ki...

I love that glitter, black skirt!

http://mypointmystyle.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

aman tanrım tam yılbası üstü bu kombinler son derece fikir verici oldu... özellikle leopar beli taşlı kıyafete oldüm bittim.... siyah cevresi altınla detaylandırılmış ayakkabıyada öldüm...bunları istiyorum noel babadan...gayet net!!!cok öpüyorum seni canım ve iyi seneler diliyorum...

DEMI dedi ki...

i like your blog!!

x

Fashion Cappuccino dedi ki...

Wow! Beautiful shoes! I love all of them! xoxoo

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

ayy o en alt sıranın basındaki kupelere asık oldum nerden buldun!!

S dedi ki...

I love the pictures, especially the shoes. I can' get enough of shoes.

Love, H

searchingforLBD.blogspot.com

deniz saatçioğlu dedi ki...

Canım, son yazdığın uzun yorum için çok teşekkür ederim. Sana kesinlikle katılıyorum. benim amacım kesinlikle yazı yazanları kötülemek falan değildi, umarım anlaşılıyordur, hatta bence yazmak son derece zor bir iş, büyük saygı duyuyorum. Sadece ikisinin ayrı kategoride tutulmasını istemiştim. sen zaten anlamışsın beni ama dediğin gibi, bir çok kişi hemen farklı yöne çekti olayı. Aslında o yorumları yayınlamamayı bile düşündüm ama o zaman da fikir özgürlüğüne aykırı olucaktı :))
Öpüyorum

denizsaatcioglu.blogspot.com

Unknown dedi ki...

Ah ah ayakkabılar,çantalar gece gece yapmayacaktın bana bunu!! :)))
Bu arada yorumun için çook teşekkür ederim!! :)))

Zeynep dedi ki...

ayy ayy ayy nekadarda guzel seyler gordum ben...


http://zeynnepp.blogspot.com/

Martina dedi ki...

Lovely blog! Visit mine http://pleasestrikeapose.blogspot.com/ and if you like it follow me!
Please if you follow me on GFC follow me also on Bloglovin' because I haven't still understood if it will be removed! http://www.bloglovin.com/en/blog/2642744/please-strike-a-pose
Love, Martina.

Unknown dedi ki...

I am so in love with the first red dress!

neslinameblog.blogspot.com dedi ki...

Müthis kombinler gercektende hic bir bayan hic birisine hayir diyemez heralde .:)