İzleyiciler

2 Aralık 2011 Cuma

Evos Angels Kasım Sayısı


 İnsan bazen fazlasıyla unutkan olabiliyor, tıpkı benim 1 aydır derginin Kasım yazısını blogda paylaştığımı düşünüp aslında paylaşmamış olmam gibi.. Kendime teessüf ederek ederim gerçekten.
                                                      
                                                                 * * * 

                                                                                 
Bu ay ki yazımı hırkalara ayırmak istedim. Çünkü dolabımızda 4 mevsim giyilmek üzere yerleri vardır. Kışın üşümeyelim diye giydiğimiz bu değerli parçalar, yazın da tiril tiril kıyafetlerimize serinleyen akşamlarda eşlik ederler. Benim için de önemli ciddi anlamda büyük. Öyle yünlüleri ve kalın olanları var ki üstünüze mont giyseniz o kadar kafi gelmiyor bazen sizi sıcak tutmaya.. 

Eh tabi bir de şıklar, kruvaze modelliler, iri düğmeliler, kemerliler, uzunu kısası.. Tüvit olanı,  etnik desenlisi, düz renklisi.. Bir kere şöyle bir gerçek var, ''Yaa o eteğin üstüne o gömlek giyilmez, o jeanle bu kazak yakışmaz'' derdine hırkalar her daim son verirler. Çünkü bir hırkanın kombinlenemeyeceği hiçbir parça yoktur. İşte bu yüzden çoğumuz tarafından daha çok tercih edilir. Basic bir tshirtle kombinleyeceğimiz hırkamız bir de kolye veya kemerle tamamlanırsa kıyafete hayat verir.






Kat kat giyinme modası hırkalarımızla tamamlanırsa pek de şık olur bence. Hatta salaş giyim modasının öncüsü de bence hırkalardır. Tıpkı Kate Bosworth'un resimde kiremit rengi hırkasıyla uyguladığı gibi..


 İnce triko modeller  kemerlerle kullanıldığında daha stylish görünür. Ki ben tayt + ince triko hırka + kemer + bootie kombinlerine bayılırım. Zarif görünmeye katıkıda bulunduklarını düşünüyorum.

Arkası uzun, önü kısa simetrisi bol modeller mağazalarda epeyce varlar. Şekilli olmak isteyenlere tavsiye ederim :)

Kalem etekler bu kış hatta bu yıl çok moda olacaklar ve başta çalışan kadın olmak üzere hepimizin dolaplarına konuk olacaklar. Benim tavsiyem de kalem etek , gömlek üstüne incecik kemerli bir hırka yönünde. 




Birde sezonun hiti kürklü modeller vardı ki giyin giyin havanız 1500 olsun, o derece şıklar. Zaten o modellerden bir tane edindikten sonra diğer kısımlarımızı sade bırakabiliriz. Kürk yaka başlı başına bir tarz sebebi. Ama kürklü hırkalarda istediğimiz modeli bulamazsak şayet, elimizdeki kürk etolümüzü ihtiyaç oldukça hırka yakasına adapte edebiliriz.



Veee sezonun tüm hit trendleri hırkaların üstünde. Yıldızlar, simler, pullar.. Renk konusunda zaten hiç bir sıkıntımız yok, onlarca çeşitlik renk paletinden hırkamızın rengini zorlanmadan seçebiliriz. 
Kısaca ben derim ki kombinleme işini de kolaylaştırması açısından dolabımızda en az 3 çeşit hırka bulunmalı. 


* Ulusça yaşadığımız talihsiz günlerin bir daha yaşanmamasını tüm kalbimle diliyorum. Mutlu bayramlar..

Sevgiler.





12 yorum:

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

yaa gecen yıl hatta ondan oceki yıl oyle cok giydim ki bu sene hi istemedim, buyuk ihtimalle bana hamilelik gunlerimi hattırlattığı için:)))

civciv dedi ki...

modeller cok güzel.. boyum kücük oldugundan bazi modeller ben de pek durmuyoo :((

cok öptüm & sevgiler
civciv

Wear A Smile! dedi ki...

hırka çok severim ve çok da kullanırım.. burada da güzel örnekler var sevdim çoğunu..

rebeltakipte dedi ki...

hırkalar benimde dolabımın baş tacıdır,kışın t-shirt üzerine sık sık kullandığım gibi örgü ve yün olanlarda soğuk kış günlerinde vazgeçilmezim :)

civciv dedi ki...

evet tatlim, pisti olma ihtimali bu yil cok yüksek :D :D :D

ayakkabi & canta ve aksesuarlarla isi idare edicez artik :D


cok öptüm
civciv

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

Hırkalar olmazsa olmazlarımız herşeyle kombin oluyor ;) eklediklerinede bayıldım cnm çok hoşlar...

Unknown dedi ki...

Hırkaları bu sezon hiç olmadığı kadar seviyorum :) özellikle kürklü olanlar favorim tatlım, gri uzun bir tane de aramaktayım hala ;) her zaman giyilebilecek ve kullanım alanına göre çok şık da durabilecek bu parçalar bir soğuyan bir ısınan havalarda vazgeçilmezim benim! :))


BeTwin Us

Fash Boulevard dedi ki...

o i want everything. amazing post, love. thanks for sharing. if you get a sec I'd love to hear what you think of my latest trend report and enter my giveaway. xo

www.fashboulevard.blogspot.com

MadamB Fashion dedi ki...

Etnik desenli hırkalar bu aralar favorilerimden acil almalıyım

goncaninsepeti dedi ki...

ben de orda yazıyorumm:) işdaşız desene blogunu izlemeye aldım benmkine de beklerim:)

Fikriye Filtresiz dedi ki...

Yüzlerce hırka var da bir tane benim istediğim gibi yok, ince, uzun, renkli, kürklü bir arada olmaz mı ki?

Aysegul Uluc dedi ki...

ben de hirka cok seviyorum :)

http://stylishtimes.blogspot.com/