İzleyiciler

16 Nisan 2012 Pazartesi

Evos Angels Nisan | Kolay Diy Projeleri

Evos Angels Nisan sayımızı okumak için buraya lütfen :)




Yüzümüzü güldüren güneşe nihayet kavuşmuşken, renkler gözümüze bence daha 
anlamlı geliyor. Artık kışlıklarımızı kaldırma zamanı, siyahları, koyu renkleri de üstümüzden attıysak, neon trendine göz kırpmanın zamanı geldi geçiyor. 



Kendimden de biliyorum elinize aldığınız, üstünüzde olan veya taktığınız en ufak bir neon detay bırakın sizi neşelendirmeyi, bakana dahi keyif veriyor. Geçen ay A'dan Z'ye trenlerden bahsettiğimde de floresan renklerin öneminden bahsetmiş, almazsak olmaz! demiştim. Şimdiyse raflarda görüp aşık olduğumuz detayları evde basitçe elde etme zamanı. Burda da devreye paylaşmanın, yani blogların önemi giriyor. Dünyada DIY/Do it yourself/kendin yap projesi meraklısı çok fazla ki başı Ps:I made this ve A pair and A spair bloglarının sahibeleri çekiyor ilham alıyor ve herkesin basitçe elde edebileceği malzemelerle harikalar yaratıyorlar. 
 Ben basitçe yapımları anlatıp keyifle yapmayı veya uzaktan bakmayı size bırakacağım :)


İstediğiniz projeye göre malzeme geneli şöyle:
-Neon renk ojeler
-Neon sprey
-Beyaz sprey
-Neon ipler
-Akrilik boyalar
-Ve elbette baştan yaratmak istediğiniz ürününüz



Eğer yapmak istediğiniz bu sezon çok moda olan 2 ton ayakkabı veya çanta sahibi olmaksa ayakkabının yeterli miktarda ucunu açık bırakarak bir kısmını bantla, çantanında aynı şekilde gazeteyle kapatıp, çantayı sprey, ayakkabıyı ise sprey veya akrilik boyayla resimdeki gibi boyuyoruz. Aynı işlem benim de bir çift siyah ayakkabım için yaptığım topuk boyama için de geçerli. Ayakkabın topuk harici kısmını sprey olmasın diye bantladım, topuğu önce beyaz spreyle kuruduktan sonra neon sarı spreyle boyadım ortaya harika bir iş çıktı, hem ellerinizle yaptığınız hem son trend hem size özel :)


  Ojeler ancak bu kadar işe yarayabilirler :) Onları, aslında kullandı
ğımız ama artık değişsin istediğimiz taşlı takılarımız üstüne renk renk istediğimiz biçimde sürüp ortaya böyle yaratıcı ve top trend harikalar koyabiliriz.


 Neon renk yünler, ipler zincirler için biçilmiş kaftan. Taşlara boncuklara zincirlere sarıp sarmalayıp şahaneler elde ediyoruz.


2 ton elbiseler biraz daha cesaret işi, ister gömlek ucuna neon parça kumaşlar ekletin, ister ne olacağını bilmez bir şekilde gözünüzü kapatıp spreyle gömleğe/elbiseye girişiverin :) 


Maliyetler çok uygun, yapımlar çok eğlenceli, ilhamınız bol olsun ve şimdiden kolay gelsin !


Via:Honestlywtf.com, apair-andaspair.blogspot.com, psimadethis.com

5 yorum:

bensu dedi ki...

merhabalar hepsi birbirinden güzel ve pratik ;) bende bloguma beklerim şimdiden teşekkürler,sevgiler...

http://bensukaya.blogspot.com/

chfashiontrend dedi ki...

harika fikir bence ..
bayıldım bu posta...

bloğuma beklerim tatlım...
sevgiler
chfashiontrend@blogspot.com

Unknown dedi ki...

Neon ayakkabı fikri süperrrr hemen denemeliyim :))

Blogunu çok sevdim ve takibe aldım bende beklerim sevgilerrrr :))

Unknown dedi ki...

DIY projeleri ancak bu kadar güzel anlatılabilir! :) hiç aklıma gelmemişti sanırım ben bu kutu spreyi alsam evde boyamadık kıyafet bırakmayabilirim :p özellikle toğuğa uygulanmasına bayıldım tatlım :)))

Unknown dedi ki...

Güzel anlatım olmuş elinize sağlık.

www.minikyengec.com

Bende beklerim :)

Sevgiler..