İzleyiciler

13 Mart 2012 Salı

Problem ?

Bloga gelen, hakarete varan bir adsız yorumların akıbeti nereye varacaktı.. İşte en masumu ;
 'Öyle insanlar yargılamak, ona o olmamış o kıyafet ayakkabıyla uymamış demek kolay, madem öyle kendi fotoğrafını koyda görelim kompleksli ! Headerındaki fotoğraftın sana ait olmadığını biliyoruz ayrıca !'

OMG! Bu noktada mesela ben çok kırılmıştım :p

Teşekkür ederim, hayatta çok ince(!)  insanlar var, kinini adsız yorumlar ardına gizleyen.. Kaldı ki kim oldukları da öyle belli ki :)
Sık fotoğraf çektirmeyen bir insan olarak kendi stil fotoğraflarımı yayınlama şansım olmadı maalesef lakin bu demek değil ki bundan sonra da blogda kendi fotoğraflarım olmayacak ;)
Evet iyi bir bloggerım, çok mükemmel blog okurum örneğin :)
Blogu takibe devam et, stil fotoğraflarımı koyduğumda yine ilk yorumu senden beklerim :)
Burada yeni sayılabilcek bir fotoğrafım var, headerimdeki 4 sene önce çekilmiş fotoğrafla arasındaki 7 farkı(!) bul hadi :)
Say hi to me !
Elif.

13 yorum:

Tumtum dedi ki...

yuh! nasıl insanlar var ya :D şaka gibiler yemin ederim. meyve veren ağaç taşlanır, ona bir diyeceğimiz yok da :) sen niye onlara izin veriyorsun ki? bilişim suçlarıyla ilgili bilişim suçları bunlarla da ilgileniyor, tecrübeyle sabit :D üstelil ücretsiz, vereceğin tek para, arzuhalcide yazdıracağın dilekçe :) ibret-i alem için ver dilekçeni gitsin :)

Fikriye Filtresiz dedi ki...

Dün bana da enteresan bir yorum geldi, koca göbeğimden girip kompleksimden çıkan:)) Hoşgelmişler:) Olsun ya onların varlığı da güzel araya biraz heyecan katıyor:) Ayrıca iki fotoğraf arasındaki farkı bilmem ama iki fotoğrafın ortak özelliği ben buyum diye bağıran gülüşün:)

Elf in Alphabet dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Elf in Alphabet dedi ki...

@tumtum bu yorumun birçok kişiye ışık, birçoguna da kabus olacak, bilgi için çok sağol :)

@alışveriş danışmanı az önce sana yorum bırakırken görüm yorumu, ya sen benim bloga da mı geldin yazmışsın, koptum :)) öyle canım, parazitler heryerde :)) içten yorumun için çok sağol canım:)

Rainbow Gatherer dedi ki...

çok ilginç, bence seni tanıyan ve sana uyuz olan/kıskanan/sevmeyen insanlar yapıyordur. Tanımayan biri neden yapsınki.

http://rainbowgatherer.blogspot.com

darkolivee dedi ki...

inanmıyorum, milletin işi gücü yok bu şekilde hayatlarına heyecan katıyorlar sanırım, seni hiç yıldırmasın aynen devam canım benim...
adsız yazıp sallamak kolay, hayret yanii, son olarak o yorumu yazan tekrar geir ve dediğinden utanır inşallah... çookk tatlısın...


sevgiler

GüzelGül dedi ki...

SIKMA canini canim var malesef böyle orjinal yaratiklar :D

Mein Blog/Blogum

Seda Maç dedi ki...

seeen bikere çok şirin bi insansın tamam mı * :) takma kim nederse desin aslında tam tersini düşünüp çekemediğindendir. ya dasana atıcak başka laf bulamadığından.
söle bir laf varki ben o lafa bayılırım tam buraya uygun oldu busıralar bol bol twiti atılıyor hatta ....
bir işi bilen yapar
az bilen akıl verir
bilmeyen eleştirir
çekemeyen de b.k atar :D boşver
mucx

Aysegul Uluc dedi ki...

boyle yorumlar hep geliyor cidden onemsememek en iyisi.


http://stylishtimes.blogspot.com

Zeynep Şeker dedi ki...

İnsanlar eleştirirken ne kadar da korkak oluyorlar. Ama üzülme bence bu doğru yolda olduğunu gösterir. Yeni keşfettiğim blog'un son derece eğlenceli görünüyor. Bundan sonra ben de buradayım:)

Sevgiler.
Zeynep

Giz dedi ki...

Ben aradaki 7 farkı şahsen göremedim tatlım, hoş insan 4 senede değişebilir fark olabilir de önemli olan burada senin paylaşımının kalitesi. Güzelliğini ispatlamana inan gerek bile yok, her şeyden önce bu bile kalbinin güzelliğini gösterir ama insanlarda bu meziyet olmadığı için ne yazık ki takacak bir şey arıyorlar. Zaten adsızları artık kaldırdık biz, bir insanı muhatap almak için önce bir kimlikle karşına çıkacak kadar cesur olmalılar ondan sonra söyleyeceklerini söylesinler. Sinirini bozma lütfen, senin kadar içten ve dürüst bir insan zor bulunur canım. Öpüyorum kocaman ;)

Elf in Alphabet dedi ki...

@rainbow gatherer bende öyle düşündüm canım :)

@darkolivee keşkee gelse okusa ve keşke utanma duygusu olsa :)

@guzelgukl heheh yaratıklar evettt :)

@rococosh agzına sağlık bebim <3

@Ayshe rose aynen öyle :)

@zeynep şeker çok tesekkür ederim, mutlu oldum, hoşgeldin :)

@Giz Yerim ! <3

Bc dedi ki...

yeni kesfettim ben de blogunu. şahsen bende henuz fotograf paylaşmamış olanlardanım. zaten bloggersan paylaşacaksın diye bir kural yok ki. burası facebook mu=) "sevdiğimizi" ve "beğenilerimizi" sergilemiyor muyuz bloglarda? kendimizi sergilemek zorunda mıyız iki üç hadsiz gazladı diye. kararlarımı ben alırım şahsen. yönlendirmeye gelme istemeyen bakmasın sen isteyenler için burdasın. paşa gönlü bilir gelmeyenin ama bir de dil uzatıp ahkam kesmesin sen sırf fotograf güncellemiyorsun ama o adını yazmaktan aciz tatlım =) bende beklerim ziyarete.. memnun oldum=)
sevgiler